Cum să amenajezi eficient un cort pentru nuntă?

Corturile pentru nuntă au devenit o alternativă mult mai bună față de sălile tradiționale pentru evenimente. Adeseori, vor avea un preț de închiriere mai mic decât cel al sălilor. Sunt mult mai aerisite și oferă posibilitatea de a decora cortul, indiferent de dorințele pe care le ai.

Nimeni nu îți va impune limite. Cu tehnologia actuală, nunțile la cort pot fi organizate inclusiv în sezonul rece. Există mai multe variante de corturi, fiecare potrivită pentru un anumit număr de invitați.

De regulă, astfel de corturi vor avea o structură metalică. Tu și viitorul partener de viață, puteți sta liniștiți în privința intemperiilor vremii. Datorită faptului că o nuntă se organizează cu luni înainte, uneori chiar și un an, prognozarea meteorologică nu poate fi posibilă.

Prin urmare, tot ce îți mai rămâne de făcut este să amenajezi cortul exact cum îți dorești. Chiar și cele mai ascunse plăceri pot deveni acum realitate.

Sistemele de iluminat pentru nunta organizată la cort

Motivele pentru care ți-ai dori o nuntă la cort sunt diverse:

 • Ușor de amenajat;
 • Participanții se pot bucura de tot ce oferă natura;
 • Atmosfera este întradevăr de poveste;
 • Diversitatea;
 • Timpul nu mai este limitat.

Astfel, un cort pentru nuntă trebuie decorat în așa fel încât iluminarea să se piardă în peisaj. Aceeași companie ce se ocupă de amplasarea și asamblarea cortului se va ocupa și de sistemele de iluminat.

Indiferent că prefer ghirlandele decorative, stâlpii de iluminat sau cu totul alte sisteme, totul trebuie să fie amplasat într-un mod cât mai util și plăcut. Vei avea cu siguranță nevoie și de un generator pentru curent.

Un cort pentru nuntă trebuie să fie complet utilat

O nuntă organizată la cort este ceva inedit, atât pentru miri, cât și pentru invitați. Cum un astfel de eveniment este adeseori localizat într-o zonă verde, invitații vor avea nevoie de toate utilitățile pentru a se simți bine.

În majoritatea cazurilor, doamnele și domnișoarele își vor asorta rochia cu o pereche de pantofi cu toc. Nu este deloc ușor și plăcut de umblat cu aceștia direct pe iarbă. Prin urmare, vei putea opta pentru amplasarea unei podele.

Amenajarea unui astfel de cort poate impune o mai mare atenție la detalii. Față de sălile specifice pentru evenimente, va trebui să iei în calcul și următoarele:

 • Vei avea nevoie de un spațiu pentru garderobă;
 • Vei avea nevoie de o zonă pentru toalete;
 • Vei avea nevoie de aer condiționat;
 • Vei avea nevoie de un spațiu destinat zonei de gătit;
 • Vei avea nevoie de un ring de dans complet sigur pentru invitați etc.

Cu siguranță vei dori să ai parte de magia efectelor speciale. Poți opta pentru artificii de nuntă sau o cabină foto unde invitații alături de voi, mirii, să imortalizați cea mai frumoasă seară din viața voastră. Astfel de idei vor impresiona în adevăratul sens al cuvântului participanții.

Planuri pentru vremea imprevizibilă

În cazul sălilor de restaurant, acest pas lipsește. Însă, vremea este imprevizibilă, iar o nuntă la cort se organizează în natură, sub cerul liber. Indiferent de anotimp, o ploaie poate strica seara oricui. Un astfel de detaliu poate da peste cap întreaga seară.

Serviciile de închiriere corturi pentru evenimente s-au gândit deja la acest aspect. Au adăugat opțiuni de încălzire sau răcire a atmosferei, corturile sunt realizate din materiale rezistente, chiar și în condiții extreme, iar multe dintre ele vin la pachet cu generatoare de curent.

Prin urmare, cei ce aleg opțiunea de a închiria un astfel de cort, vor avea parte de unul rezistent atât împotriva unei furtuni, cât și a unei ploi mai torențiale. Design-ul poate fi ales în funcție de tematică. Unele corturi vin deja la pachet cu detalii delicate și diafane care vor creea o atmosferă romantică de neuitat.

Un astfel de cort este dotat cu:

 • Geamuri laterale;
 • Aparate de aer condiționat pentru vară;
 • Încălzitoare pentru iarnă;
 • Deschidere către peisajul feeric unde a fost amplasat cortul.

Related Posts

Cozonac traditional deosebit in Bucuresti – Cofetaria Mona Lisa

Introducere In București, există o cofetărie specială care are renume pentru cozonacul său tradițional deosebit – Cofetaria MonaLisa. Această cofetărie oferă un loc unic în care se…

Ce poti sa faci ca turist in Bucuresti pe timp de iarna?

Bucurestiul poate fi un tinut minunat in lunile de iarna. Poate ca blocurile gri ale orasului te vor face sa crezi contrariul, insa trebuie sa stii ca…

complex rezidential popesti leordeni

Complex rezidențial în Popești Leordeni: Confort și accesibilitate

Popești Leordeni, o zonă în continuă dezvoltare și transformare, a devenit în ultimii ani un punct de atracție pentru cei care își doresc un stil de viață…

Cele mai frumoase mesaje de felicitare și urări pentru diverse ocazii

Cele mai frumoase mesaje de felicitare și urări pentru diverse ocazii

Indiferent dacă este vorba despre aniversarea cuiva drag sau despre o altă ocazie specială, un mesaj de felicitare sau o urare bine aleasă poate aduce un zâmbet…

Cum alegi un trusou de botez pentru gemeni?

Cum alegi un trusou de botez pentru gemeni?

Să fii părinte de gemeni este o binecuvântare, dar și o responsabilitate imensă, deoarece vei avea în vedere două suflete mici care au nevoie de tine non-stop….

Festivalul Internațional „Ciprian Porumbescu”, organizat de Centrul Cultural „Bucovina”, cu sprijinul Ministerului Culturii

Festivalul Internațional „Ciprian Porumbescu”, organizat de Centrul Cultural „Bucovina”, cu sprijinul Ministerului Culturii

În perioada 2-5 iunie are loc, la Suceava, Festivalul Internațional „Ciprian Porumbescu”, organizat de Centrul Cultural „Bucovina”, cu sprijinul Ministerului Culturii. Cum se va desfășura festivalul Ciprian…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *