Salon de masaj de relaxare în București sau în alte orașe, disponibile cu Stailer

Pentru că de cele mai multe ori stresul de la job afectează în mod indirect acțiunile și dialogurile purtate cu cei din jur, sunt indicate niște metode de a scăpa de urmările lui și a da un refresh total atât corpului, cât și creierului. Un bun remediu îl reprezintă masajele de relaxare care deconectează cu totul persoana și pentru o oră îi oferă șansa de de a uita de toate problemele.

Dar cum se ajunge la un astfel de un masaj dacă încă nu se știe de niciun salon în zonă care să se ocupe de acest serviciu? Răspuns simplu: Stailer. Platforma cu același nume pune la dispoziție pentru doritori salon de masaj de relaxare in Bucuresti sau în alte 40 de orașe. Aceștia se vor putea delecta cu un masaj și de experiența maseuzei.

Platforma Stailer, un bun ghid

Pentru cei interesați de saloane care realizează masaje profesionale, vor fi surprinși să afle că Stailer le pune la dispoziție o listă întreagă cu saloanele din orașul lor, gata pentru a le oferi când doresc o oră de răsfăț. Trebuie doar selectarea orașului și a serviciului dorit, iar lista cu saloanele disponibile va apărea de îndată. Prețurile sunt afișate fix lângă serviciul selectat și nu se schimbă atunci când vii fizic în salon. 

Programarea se poate face imediat, având programul disponibil în timp real al maseuzei. Au apus vremurile când programările se făceau după disponibilitatea profesionistului și totodată după cheful acestuia. De asemenea, cei mai mulți alegeau un interval orar care era suprapus cu pauzele de la muncă, pentru a  putea ajunge. Acum însă, nu mai este cazul de așa ceva. Alegerea orei și a datei este strict alegerea utilizatorului.

Pe site, stailer.ro, se pot vedea poze reale din interiorul salonului și păreri la cald furnizate de către ceilalți clienți care au beneficiat de servicii. Nu vor mai exista astfel cazuri în care clientul merge la salon și are parte de o experiență neplăcută. Pe baza recenziilor, doritorii se vor decide asupra salonului.

Aplicația Stailer este gratuită

Aplicația Stailer este disponibilă pe Google Play sau App Store, App Galleryîn funcție de modelul telefonului. Se poate descărca gratuit, iar utilizatorul poate face câte programări dorește pentru că nu nu este o limită în ceea ce privește numărul de programări efectuate.

Cu setările necesare, un reminder înaintea unei programări poate apărea pe telefonul utilizatorului pentru a-i reaminti de aceasta.

În cazul în care nu se mai poate ajunge la masaj sau la manichiura cu gel in Bucuresti, programarea se poate anula și se poate reprograma pe altă dată. O astfel de aplicație este utilă pentru cei care fac totul având telefonul mobil la îndemână și nu se lipsesc de el nicicum.

Din dorința de a se renunța la vechiul proces de programare făcând o vizită salonului, a luat naștere Stailer. Digitalizarea acestui serviciu mulțumește mii de utilizatori care au adoptat această manieră și în care au încredere.

Contact:

[email protected]

Related Posts

Pericolul de a avea cartite in curte

Cartitele pot fi o mare problema pentru cei care stau la casa. Daca nu sunt inlaturate, aceste animalute se pot raspandi rapid prin toata curtea, provocand o…

Ședința foto de nou-născut

Ședința foto de nou-născut: Cum să o pregătești și să o realizezi

Fiecare moment din viața unui nou-născut este prețios și trecător, iar o ședință foto profesională poate captura aceste clipe minunate într-un mod memorabil. Fie că ești un…

complex rezidential popesti leordeni

Complex rezidențial în Popești Leordeni: Confort și accesibilitate

Popești Leordeni, o zonă în continuă dezvoltare și transformare, a devenit în ultimii ani un punct de atracție pentru cei care își doresc un stil de viață…

beton amprentat valcea

Betonul amprentat a luat amploare în județul Vâlcea

Betonul amprentat este o soluție modernă și practică pentru pavarea diferitelor spații, de la curți și grădini, la alei și parcări. Acesta a câștigat popularitate datorită numeroaselor…

beton amprentat

Pavaje din beton amprentat: Eleganța spațiilor tale exterioare

Bine ai venit în fascinantul univers al pavajelor din beton amprentat – o opțiune captivantă și inovatoare pentru amenajarea spațiilor exterioare cu stil și eleganță! Dacă îți…

Cum să obții RCA ieftin fără să compromiți calitatea

Cum să obții RCA ieftin fără să compromiți calitatea

Polița RCA ieftin este un document obligatoriu pe care orice șofer de autovehicul trebuie să îl dețină. Este o asigurare ce te va ajuta în cazul unui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *