Salon de masaj de relaxare în București sau în alte orașe, disponibile cu Stailer

Pentru că de cele mai multe ori stresul de la job afectează în mod indirect acțiunile și dialogurile purtate cu cei din jur, sunt indicate niște metode de a scăpa de urmările lui și a da un refresh total atât corpului, cât și creierului. Un bun remediu îl reprezintă masajele de relaxare care deconectează cu totul persoana și pentru o oră îi oferă șansa de de a uita de toate problemele.

Dar cum se ajunge la un astfel de un masaj dacă încă nu se știe de niciun salon în zonă care să se ocupe de acest serviciu? Răspuns simplu: Stailer. Platforma cu același nume pune la dispoziție pentru doritori salon de masaj de relaxare in Bucuresti sau în alte 40 de orașe. Aceștia se vor putea delecta cu un masaj și de experiența maseuzei.

Platforma Stailer, un bun ghid

Pentru cei interesați de saloane care realizează masaje profesionale, vor fi surprinși să afle că Stailer le pune la dispoziție o listă întreagă cu saloanele din orașul lor, gata pentru a le oferi când doresc o oră de răsfăț. Trebuie doar selectarea orașului și a serviciului dorit, iar lista cu saloanele disponibile va apărea de îndată. Prețurile sunt afișate fix lângă serviciul selectat și nu se schimbă atunci când vii fizic în salon. 

Programarea se poate face imediat, având programul disponibil în timp real al maseuzei. Au apus vremurile când programările se făceau după disponibilitatea profesionistului și totodată după cheful acestuia. De asemenea, cei mai mulți alegeau un interval orar care era suprapus cu pauzele de la muncă, pentru a  putea ajunge. Acum însă, nu mai este cazul de așa ceva. Alegerea orei și a datei este strict alegerea utilizatorului.

Pe site, stailer.ro, se pot vedea poze reale din interiorul salonului și păreri la cald furnizate de către ceilalți clienți care au beneficiat de servicii. Nu vor mai exista astfel cazuri în care clientul merge la salon și are parte de o experiență neplăcută. Pe baza recenziilor, doritorii se vor decide asupra salonului.

Aplicația Stailer este gratuită

Aplicația Stailer este disponibilă pe Google Play sau App Store, App Galleryîn funcție de modelul telefonului. Se poate descărca gratuit, iar utilizatorul poate face câte programări dorește pentru că nu nu este o limită în ceea ce privește numărul de programări efectuate.

Cu setările necesare, un reminder înaintea unei programări poate apărea pe telefonul utilizatorului pentru a-i reaminti de aceasta.

În cazul în care nu se mai poate ajunge la masaj sau la manichiura cu gel in Bucuresti, programarea se poate anula și se poate reprograma pe altă dată. O astfel de aplicație este utilă pentru cei care fac totul având telefonul mobil la îndemână și nu se lipsesc de el nicicum.

Din dorința de a se renunța la vechiul proces de programare făcând o vizită salonului, a luat naștere Stailer. Digitalizarea acestui serviciu mulțumește mii de utilizatori care au adoptat această manieră și în care au încredere.

Contact:

support@stailer.ro

Related Posts

Mandrine pentru burghiu - informații pentru cumpărători 

Mandrine pentru burghiu – informații pentru cumpărători 

Mandrinele sunt instrumente foarte importante, fără de care burghiele ar fi ineficiente. Burghiele sunt folosite pentru a găuri și freza anumite materiale. Burghiul este folosit pentru găurirea…

Ce trebuie să știi pentru a face leasing automobile?

Ce trebuie să știi pentru a face leasing automobile?

Leasingul auto sau leasing automobile este o oportunitate care poate fi accesată atât de persoanele juridice, cât și de persoanele fizice. Obținerea mașinii visurilor tale nu mai…

Cum alegi un avocat București în 2023?

Cum alegi un avocat București în 2023?

Misiunea avocatului în societate este de a oferi consiliere și reprezentare în fața forței judecătorești tuturor celor ce sunt neîndreptățiți într-o anumită situație. În contrast cu alte…

Cazarea bătrânilor fără aparținători

Cazarea bătrânilor fără aparținători

Sprijinul acordat vârstnicilor este o obligație a statului și o datorie morală  a aparținătorilor. În cazul în care aceștia din urmă nu își pot exercita datoria față…

Principalele avantaje ale închirierii unei mașini din aeroport

Principalele avantaje ale închirierii unei mașini din aeroport

În marea majoritate a situațiilor, închirierea unei mașini se realizează datorită dorinței de a călători. Este o necesitate clară, ce oferă confort și mai ales o siguranță…

Ce dotări poate avea o mașină închiriată?

Ce dotări poate avea o mașină închiriată?

Atunci când vrei să închiriezi o mașină, detaliile sunt importante. Dotările mașinii vor dicta confortul și siguranța ta. Astfel, prețul nu este singurul lucru pe care îl…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *