Protejează-ți proprietatea cu un kit camere de supraveghere exterior profesionale!

Oricine își dorește să se simtă în siguranță în propria sa casă, indiferent că se află în mijlocul orașului sau la periferie. Statisticile spun că imobilele care nu prezintă un montaj de sisteme de securitate exterioare sunt cu 300% mai expuse criminalității și furturilor decât cel ce sunt protejate de un astfel de sistem.

Motivele sunt clare, iar un kit camere supraveghere exterior profesionale ar trebui să fie prioritar pentru oricine, indiferent că vrei să la folosești pentru un spațiu comercial sau uz propriu. După ce-l vei avea, nu vei mai putea renunța niciodată la un astfel de sistem performant, prin intermediul căruia tu și familia ta sunteți mereu în siguranță.

Camerele de supraveghere video sunt echipamente performante prin care poți urmări în timp real activitatea din jurul casei, fără prea mult efort. Sunt lansate pe piață de zeci de ani, iar în ultima perioadă, din ce în ce mai multe persoane au înțeles necesitatea lor.

Desigur, pe piață există echipamente mai puțin sau mai mult performante, însă cele mai potrivite sunt kit-urile de supraveghere profesionale. Montajul unui astfel de echipament exterior a început să devină o rutină, iar firmele ce le comercializează au și opțiunea de montare.

Un astfel de sistem poate avea integrată o alarmă, care să-ți apară pe telefon atunci când cineva încearcă să intre fără permisiune. Unii optează și pentru alarmele care sună în realitate, pentru a speria rău voitorii. 

Ce este un kit camere de supraveghere exterior profesionale?

Kit-urile de supraveghere exterioare profesionale sunt alcătuite din mai multe elemente, care, la un loc, vor crea cea mai bună armă împotriva celor ce-ți vor răul. Sistemele sunt alcătuite din:

Camere video profesionale cu rezoluții înalte;

 • DVR;
 • HDD;
 • Cabluri;
 • Alarmă, etc.

Acest sistem este de fapt un echipament performant de monitorizare video a mișcării dintr-un perimetru:

 • Curte;
 • Parcare;
 • Grădină;
 • Scări de bloc, etc.

Un kit de supraveghere exterior profesional poate să fie cu alimentare:

 • Pe baterie;
 • Curent alternativ;
 • Hibrid.

Cele mai comune și utilizate sisteme de supraveghere sunt cele ce rulează cu ajutorul curentului alternativ. Cele pe baterii sunt mai rentabile în timpul unui montaj, deoarece nu au nevoie de schimbări.

Conexiunile care se pot utiliza pentru sisteme de supraveghere sunt WiFi sau PoE. Cele PoE se vor folosi de un singur cablu pentru alimentare și transmisia video. Cele WiFi se vor folosi de două cabluri separate, unul pentru alimentare și unul pentru transmisia video.

Spre deosebire de alte sisteme care sunt folosite pentru interior, cele profesionale destinate mediului exterior sunt mult mai rezistente și durabile în timp. Cele de exterior vor avea nevoie de câteva funcții speciale:

 • Vederea nocturnă;
 • Detectare de mișcare.

Vei putea găsi opțiunea potrivită nevoilor tale pe piață, însă, se recomandă să te sfătuiești cu cineva care are experiență vastă în sistemele de supraveghere exterioare, pentru a-l alege pe cel potrivit și mai ales eficient.

Cât de eficient este un astfel de sistem?

Sistemele exterioare de securitate profesionale și-au dovedit eficacitatea în timp, iar majoritatea utilizatorilor se declară mulțumiți. Din fericire, aceste sisteme sunt compatibile cu cele pe care le utilizăm în mod uzual, precum telefoanele sau tabletele.

Mai demult, singurele imagini în timp real erau cele pe care le puteai vedea la monitorul la care întreg sistemul era conectat. Astăzi, tehnologia a avansat, și-ți oferă posibilitatea de a vedea ceea ce se întâmplă în curtea ta fără să fii prezent acolo.

Sistemele de securitate exterioare au fost dintotdeauna eficiente. Infractorii se gândesc de două ori înainte să comită infracțiunea atunci când văd camerele profesionale îndreptate direct spre ei. Mai mult decât atât, aceste sisteme profesionale ți oferă opțiunea de a primi o alertă în cazul în care ceva se întâmplă și trebuie să ajungi de urgență.

Altele vor transmite direct către poliție cele necesare, pentru că nimic să nu îți fie atins, furat sau deteriorat de cineva care vrea să facă rău. Aceste sisteme au devenit din ce în ce mai performante, permițându-ți să le conectezi la yala porții sau ușii de la casă și să deschizi persoana ce se află în exterior.

Dacă alegi serviciile unei echipe profesioniste care poate monta aceste sisteme, atunci vei avea parte și de siguranță cibernetică. Din cauză că foarte multe persoane aleg să și le monteze singure, evită detaliile legate de siguranța cibernetica.

Setările realizate de o persoană cu experiență sunt menite să te protejeze atât în viața reală, cât și în mediul virtual, pentru că datele, imaginile sau alte detalii importante să nu îți fie furate prin intermediul ciberneticii.

Supravegherea și securitatea din exteriorul casei tale: cum să alegi cele mai bune camere profesionale

După cum am specificat și în rândurile anterioare, în sistemele de supraveghere exterioare profesionale vor exista mai ales sisteme video de securitate. Însă, ele trebuie alese cu grijă, în funcție de nevoile, cerințele și dorințele noastre.

În primul rând, ele nu trebuie să aibă un buget mare de achiziție. Nu orice ce este scump este cu adevărat performant. Ele trebuie să reușească să filmeze la o rezoluție Full HD pentru a reda imaginea, detaliile și caracteristicile corect.

Cu cât rezoluția este mai mare, cu atât camera este mai performantă. Deoarece vor fi situate la exterior, ele trebuie să fie dotate cu vedere nocturnă. Unele camere video au integrate niște leduri, care îți oferă posibilitatea de a lumina zona cu pricina.

Camerele video de supraveghere exterioare trebuie să aibă costuri mici de întreținere, însă eficacități ridicate. Cele profesionale vor avea posibilitatea de a se conecta la o aplicație, pentru a putea vedea în timp real ceea ce se întâmplă.

Aceste camere vor fi foarte rezistente la intemperiile vremii și temperaturile extreme. Vor face față inclusiv ploilor torențiale.

Investește în siguranța ta cu un kit camere de supraveghere exterior profesionale!

Kit-urile de supraveghere exterioare sunt cele mai bune soluții prin care poți investi cu adevărat în siguranța ta, mai ales dacă ai bunuri valoroase. Aceste sisteme au fost create special pentru a te ține departe de posibilele pericole.

Investește în ele și bucură-te de performanțele, siguranța, libertatea și eficacitatea ce le oferă!

Related Posts

Descopera cat de capricioasa este vremea in localitatile din Salaj

Descopera cat de capricioasa este vremea in localitatile din Salaj

Vremea capricioasa este o constanta in viata noastra, iar localitatile din judetul Salaj nu fac exceptie. Cu schimbari bruste de temperatura si fenomene meteorologice imprevizibile, climatul in…

Totul despre viața lui Henri Coandă

Totul despre viața lui Henri Coandă

Henri Coandă, unul dintre cei mai remarcabili inventatori și ingineri români, a fost o figură centrală în dezvoltarea aviației și tehnologiei moderne în secolul al XX-lea. Viața…

truse prim ajutor

5 lucruri pe care trebuie sa le verifici chiar acum daca esti sofer

Soferii sunt o categorie importanta de oameni, deoarece ei au dreptul legal de a se inscrie in trafic. Acest lucru vine cu multiple beneficii, dar si cu…

https://www.livepr.ro/ce-trebuie-sa-stii-despre-vremea-romania/

Afla mai multe despre vremea in Romania

Romania, situata in partea de sud-est a Europei, este caracterizata printr-o clima variata si interesanta. De la Marea Neagra la Carpati si pana la Dealurile Transilvaniei, tara…

design interior

Transformarea simplă a locuinței: Creativitate de la Idei Simple

Căminul este sanctuarul nostru personal, locul unde ne refugiem pentru confort și liniște. Dar cum transformăm un simplu spațiu într-un cămin plin de căldură și personalitate? Idei…

Ungaria

Ungaria: cum se prezintă piața imobiliară în 2023

Piața imobiliară din Ungaria a fost într-o continuă evoluție în ultimii ani, influențată de factori precum creșterea economică, schimbările demografice și evoluția cererii și ofertei de locuințe….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *