Masaj București – serviciile potrivite pentru toți corporatiștii

Stresul este principalul inamic al omului. Munca poate fi afectată drastic de către acest impediment. Stresul poate fi cauzat din mai multe motive, iar la locul de muncă se va simți apăsarea pe umerii tăi. Pe lângă acesta, pozițiile incorecte la birou în cadrul corporațiilor sunt un factor de stres fizic. Acum ai posibilitatea de a te bucura de oferte masaj București, direct la locul de muncă.

Specialiștii din București în Kinetoterapie recomandă pentru toate persoanele care au un loc de muncă sedentar masajul. Nu doar că poate fi o sursă de relaxare, dar are o multitudine de beneficii asupra corpului și minții.

După o astfel de ședință, ziua îți poate deveni mai ușoară, munca mai plăcută și tu mai productiv ca niciodată. O minte sănătoasă poate fi păstrată doar într-un corp sănătos. Uneori, timpul nu îți permite să faci ședințe regulate. Așadar, în București ai posibilitatea de a apela la un abonament masaj București pentru birou. Astfel, îți poți dedica una dintre pauze relaxării totale.

Cât durează o ședință de masaj la birou în București?

Corporatiștii sunt primii oameni care suferă de probleme musculare și ale spatelui, datorită poziției și timpul îndelungat petrecut în fața calculatorului sau pe scaun. Munca de la birou este un serviciu sedentar, dar solicitant din punct de vedere mintal.

După cum bine știi, masajul are beneficiile sale, pe care nu le poate ignora nimeni. Acesta are efecte benefice atât asupra trupului, cât și asupra psihicului. Apelează pentru un abonament masaj București la birou. Unul dintre cele mai solicitate metode de masaj este chair massage, deoarece ședințele se pot realiza într-un mod simplu.

Specialiștii se vor folosi de niște scaune speciale pe care trebuie să te așezi într-o poziție confortabilă. Nu vei fi nevoit să îți dai jos hainele de pe tine, precum se întâmplă în cazul masajului la salon.

O ședință de masaj Bucuresti la birou poate dura 20 de minute. Se recomandă să o realizezi frecvent, motiv pentru care kinetoterapeutul din București îți oferă posibilitatea de a apela la un abonament de masaj.

Zonele care urmează să fie masate sunt:

 • spatele;
 • ceafa;
 • capul;
 • membrele superioare.

Programul de masaj pe care-l prestează se inspiră din tehnici orientale. Întreg programul se va încheia cu o sesiune de stretching, manipulări articulare și mobilizări.

Pentru a induce angajaților o stare de bine totală se folosesc metode de meloterapie și aromaterapie. Mai mult decât atât, poți cere sfaturi și informații despre ergonomie și noțiuni de kinetoterapie pentru viețile sedentare.

De ce să apelezi la astfel de servicii de masaj?

Masajul la birou este considerat a fi o adevărată mină de aur pentru oamenii ce lucrează în corporații, dar și pentru cei ce au un loc de muncă sedentar. Astfel, după prima ședință, angajatorii vor observa la angajații lor o eficientizare a ritmului de muncă și creșterea productivității.

Acesta este foarte necesar deoarece are rolul de a relaxa musculatura încordată de la pozițiile fixe și greșite de la birou. Corporatiștii stau perioade destul de lungi în fața unui monitor, uneori depășind și 8 ore pe zi.

Masajul la birou crește fluxul sanguin, îmbunătățind oxigenarea creierului. Automat, puterea e concentrare a individului va crește substanțial.

Un procent de 80% din corporatiști sunt de părere că masajul la birou este printre cele mai importante activități pentru menținerea unui ritm de muncă constant. Acesta este urmat de către alte beneficii pe care angajatorul le poate oferi:

 • teambuilding-uri;
 • abonamente la centrele de sănătate particulară.

Beneficii ale masajului la birou în București

Să te bucuri de masaj în timpul programului de muncă poate fi cu adevărat o binecuvântare. Foarte mulți oameni care au locuri de muncă sedentare se plâng adesea de durerile musculare de ceafă și spate.

Din nefericire, acestea vin și cu efecte secundare, precum durerile de cap sau oboseala excesivă. Astfel, ritmul de muncă este afectat considerabil, dar și sănătatea oamenilor. Prin urmare, masajul la birou îți oferă beneficii de care te poți bucura în cadrul fiecărei ședințe.

Masajul te relaxează cu adevărat

Spre deosebire de alte forme de relaxare, masajul este printre cele mai potrivite și eficiente metode de relaxare corporală și mentală. Un corp tensionat este un corp stresat, iar starea fizică se transmite și psihicului uman.

Tensiunea mușchilor poate să fie un impediment pentru o gândire limpede. Același lucru se întâmplă și în cazul stresului.

Nivelul de cortizol din organism crește periculos de mult. Hormonul contribuie activ la:

 • probleme de greutate;
 • insomnii;
 • probleme digestive;
 • dureri de cap regulate, etc.

Prin masaj, nivelul de cortizol începe să scadă. Astfel, se permite organismului să se relaxeze, inducându-se o stare de bine. Masajul te scapă și de stres și de dureri de cap, dar mai ales de mușchii încordați.

Masajul este terapie pentru durere

Masajul face parte din aria de terapii alternative. În loc să îți administrezi antiinflamatoare sau calmante, poți folosi masajul pe post de medicament.

Ai observat că de fiecare dată când te lovești sau treci printr-un episod de migrenă, tinzi a masa zona suferindă?

Așadar, masajul este medicament. Receptorii ce se află sub piele au capacitatea de a transmite informațiile către creier într-un timp mult mai scurt, spre deosebire de receptorii de durere.

Masajul este singura modalitate de a activa receptorii de presiune. Așadar, semnalele de relaxare vor ajunge și estompa cele de durere.

Din acest motiv ai tendința ca de fiecare dată când simți durere să masezi zona. Este un mecanism natural, dezvoltat involuntar. este dovedit științific că masajul scade frecvența și intensitatea durerilor de cap.

Alte beneficii pe care masajul le are asupra organismului și a minții sunt:

 • ajută imunitatea;
 • te scapă de stres;
 • contribuie activ la o vindecare emoțională/psihică;
 • reduce tensiunea;
 • ajută postura;
 • îmbunătățește calitatea somnului;
 • îmbunătățește circulația;
 • combate constipația cronică.

Așadar, masajul este printre cele mai căutate modalități de relaxare. Având în vedere avantajele pe care oferă, din ce în ce mai multe companii au decis să aplice pentru abonamente de masaj la birou.

Lumea corporatiștilor este o lume sedentară din privința efortului fizic. Iar combinat cu stresul psihic crescut de peste zi, cu siguranță vei avea nevoie de ședințe de masaj la birou.

Related Posts

Cozonac traditional deosebit in Bucuresti – Cofetaria Mona Lisa

Introducere In București, există o cofetărie specială care are renume pentru cozonacul său tradițional deosebit – Cofetaria MonaLisa. Această cofetărie oferă un loc unic în care se…

Totul despre București: O capitală plină de culori

Totul despre București: O capitală plină de culori

Bucureștiul, capitala vibrantă a româniei, este un amestec fascinant de istorie bogată, cultură efervescentă și peisaje urbane pline de viață. acest articol se adâncește în inima bucureștiului…

Sfaturi pentru uscarea rapidă a hainelor

Sfaturi pentru uscarea rapidă a hainelor

Uscarea hainelor este una dintre activitățile casnice de bază, dar poate deveni o provocare în anumite circumstanțe. Fie că trăiești într-un apartament mic fără balcon sau într-o…

Cum să te bucuri de o călătorie cu buget redus

Cum să te bucuri de o călătorie cu buget redus

Fie că visezi să explorezi orașe străine, să te relaxezi pe plajă sau să te aventuri în mijlocul naturii, călătoriile pot fi unele dintre cele mai memorabile…

Cum să socializezi cu persoane din diferite culturi și medii

Cum să socializezi cu persoane din diferite culturi și medii

Socializarea cu persoane din culturi și medii diferite poate fi o experiență învățătoare și plină de satisfacții, dar și provocatoare în același timp. Cu lumea de astăzi…

Serialul Succession

Succession: cum să asculți drama și intrigile unei familii bogate și puternice care se luptă pentru controlul unei companii media

Într-o lume care se schimbă cu rapiditate, adesea ne regăsim în mijlocul unor povești dramatice care surprind esența umană în tot splendorul și mizeria ei. Așa stă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *