Top 4 filme cu Emma Stone

De la Birdman trecand pe la The Amazing Spiderman sau Easy A, iata care sunt cele mai frumoase filme cu Emma Stone, una din cele mai prolifice actrite din generatia sa.

Cele mai frumoase filme cu Emma Stone

Easy A, 2010. Atunci cand Olive Penderghast o face pe cea mai buna prietena a sa sa creada ca si-a pierdut virginitatea cu un student de la universitate, zvonurile se raspandesc mai ceva ca ciuma. Si personajul lui Emma intra in joc si isi creeaza o mica reputatie. Pe masura ce minciuna ia amploare, se vede constrnsa sa iasa cu mai multi baieti de la ea din liceu care nu au o reputatie prea buna.

Crazy, Stupid, Love, 2011. Filmul lui Glenn Ficara si John Requa face parte din categoria acelor filme feel good de care nu avem cum sa ne saturam. Comedia romantica ni-i prezinta pe Steve Carell, pe un Ryan Gosling mai seducator ca niciodata si o Juliane Moore care vrea sa isi refaca viata. Alaturi de acest casting de cinci stele, Emma Stone are rolul unei tinere care asteapta cu disperare ca iubitul sau sa o ceara in casatorie. Atunci cand acest lucru nu se intampla, este cu totul fermecata de Ryan Gosling.

The Amazing Spiderman. Aici Spiderman incepe o noua aventura unde trebuie sa dejoace planurile lui Coonors, un fost coleg al tatalui sau transformat intr-o soparla umana din cauza unui experiment stiintific care nu s-a incheiat asa cum trebuie.

Birdman. Cu speranta de a-si regasi gloria pierduta, Riggan Thomson incearca sa monteze o piesa de teatru pe Broadway. Personajul lui Michael Keaton incarna in tineretea sa un celebru super erou cu numele de Birdman. Cele cateva zile care preceda sunt o adevarata proba pentru acesta- trecutul sau, visele sale, vocile sale interioare.. Emma Stone are aici rolul lui Sam, fiica lui Riggan, depasita de evenimente. 

Related Posts

Masaj București – serviciile potrivite pentru toți corporatiștii

Masaj București – serviciile potrivite pentru toți corporatiștii

Stresul este principalul inamic al omului. Munca poate fi afectată drastic de către acest impediment. Stresul poate fi cauzat din mai multe motive, iar la locul de…

Idei năstrușnice pentru petrecerea burlacilor

Idei năstrușnice pentru petrecerea burlacilor

Deși românii sunt mai cuminți în ceea ce privește cheltuirea unor bani pentru a-ți lua adio de la statutul de burlac, moda americanilor în acest sens prinde…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *