Reincarcare Orange – bucură-te de opțiunea potrivită în orice moment!

Atunci când vorbim despre telefonia mobilă, ne referim de fapt la conexiunea pe care o creează. Putem sta conectați cu oamenii dragi nouă, oriunde ne-am afla pe glob.

Însă, ce să alegi: abonament sau cartelă PrePay?

Cartelele reîncărcabile îți oferă o mai mare siguranță asupra buzunarului și bugetului tău, fiind și mai versatile. Cu o simplă reincarcare Orange ai minutele și internetul de care ai nevoie pentru a rămâne conectat.

În România, prețul pentru telefonia mobilă este suficient de scăzut în comparație cu cele din străinătate. 

Abonament vs. reîncărcare Orange

Abonamentul este principala metodă de a achiziționa un telefon. Nu puține au fost cazurile în care oamenii au ales să-și facă un abonament la Orange pentru telefoane gratuite sau prețuri mai scăzute la ultimele flagship-uri de pe piață.

Un alt avantaj al abonamentelor este că vei plăti factura în funcție de consum. Poți alege să plătești mai multe facturi în avans pentru a te scuti de plățile pe următoarele luni.

Așadar, în cazul în care întârzii cu plata, serviciile nu vor fi întrerupte. Însă, privind din altă perspectivă, cartelele PrePay Orange sunt o opțiune financiară mai potrivită.

Cartelele reîncărcabile îți oferă o gamă largă de beneficii. Unele avantaje au ajuns să le depășească inclusiv pe cele ale abonamentelor. Ai la dispoziție opțiuni Orange cu 4 euro, ceea ce este un preț incredibil.

Cel mai mare avantaj este că nu vei fi legat pentru minim doi ani de operatorul rețelei mobile. Astfel, oricând devii nemulțumit sau vrei să upgradezi opțiunile, tot ce trebuie să faci este să achiziționezi o cartelă reîncărcabilă cu mai multe beneficii.

Ce îți oferă o cartelă reîncărcabilă de la Orange?

În momentul de față, ai mai multe opțiuni din care poți alege. Fiecare vine la pachet cu avantajele sale. Cu cât ai incluse mai multe opțiuni, cu atât prețul abonamentului crește.

Opțiunea de 5 euro – cu beneficii naționale

Vei avea inclus:

 • 100 GB bonus pentru următoarele 60 de zile;
 • 5 GB de internet național;
 • 1000 de minute naționale și internaționale;
 • minute și SMS-uri nelimitate în rețea;
 • 30 de zile valabilitate.

Opțiunea de 6 euro – cu beneficii naționale

Vei avea inclus:

 • 12 GB de internet național și 120 de GB bonus pentru următoarele 60 de zile;
 • 2000 de minute naționale și internaționale;
 • minute și SMS-uri nelimitate în rețea;
 • 28 de zile de valabilitate.

Opțiunea de 8 euro – cu beneficii naționale

Vei avea inclus:

 • 8 GB de internet național și 160 de GB bonus pentru următoarele 60 de zile;
 • 2000 de minute naționale și internaționale;
 • minute și SMS-uri nelimitate în rețea;
 • 30 de zile de valabilitate.

Opțiunea de 12 euro – cu roaming în SEE (exclusiv în aplicația My Orange)

Vei avea inclus:

 • 12 GB de internet național și 240 GB bonus pentru următoarele 60 de zile;
 • 2000 de minute naționale și internaționale;
 • minute și SMS-uri nelimitate în rețea;
 • 21 de zile de valabilitate.

Opțiunea de 16 euro – cu beneficii roaming SEE și alte țări

Vei avea inclus:

 • 16 GB de internet național și 320 GB bonus;
 • 2000 de minute naționale și internaționale;
 • minute și SMS-uri nelimitate în rețea;
 • 35 de zile valabilitate.

Plătești doar pentru serviciul de reîncărcare Orange

Toate beneficiile pot să fie folosite în perioada de valabilitate enunțată în rândurile anterioare. Atâta timp cât contul se află în perioada activă, vei avea mereu la îndemână posibilitatea de a vorbi cu oricine îți dorești.

În cazul cartelelor pentru reincarcare Orange te poți trezi uneori că ai uitat să reactualizezi opțiunile, fapt ce te va lăsa pentru o perioadă scurtă de timp fără resursele necesare. Însă, nu vei fi facturat suplimentar ca și în cazul abonamentului.

Vei plăti strict pentru acel cod reîncărcare pe care îl alegi. În cazul roamingului, se recomandă o cartelă PrePay, în special pentru excursiile de câteva zile sau city break-uri.

În cazul în care deții un abonament, prețurile pentru datele mobile devin exorbitante, în funcție de țara în care călătorești, în special în afara Uniunii Europene.

Așadar, în momentul de față cea mai bună soluție pentru toate ocaziile este o cartelă reîncărcabilă Orange, ce o vei putea utiliza fie în țară, fie în străinătate după bunul plac.

Related Posts

Descopera cat de capricioasa este vremea in localitatile din Salaj

Descopera cat de capricioasa este vremea in localitatile din Salaj

Vremea capricioasa este o constanta in viata noastra, iar localitatile din judetul Salaj nu fac exceptie. Cu schimbari bruste de temperatura si fenomene meteorologice imprevizibile, climatul in…

Totul despre viața lui Henri Coandă

Totul despre viața lui Henri Coandă

Henri Coandă, unul dintre cei mai remarcabili inventatori și ingineri români, a fost o figură centrală în dezvoltarea aviației și tehnologiei moderne în secolul al XX-lea. Viața…

truse prim ajutor

5 lucruri pe care trebuie sa le verifici chiar acum daca esti sofer

Soferii sunt o categorie importanta de oameni, deoarece ei au dreptul legal de a se inscrie in trafic. Acest lucru vine cu multiple beneficii, dar si cu…

https://www.livepr.ro/ce-trebuie-sa-stii-despre-vremea-romania/

Afla mai multe despre vremea in Romania

Romania, situata in partea de sud-est a Europei, este caracterizata printr-o clima variata si interesanta. De la Marea Neagra la Carpati si pana la Dealurile Transilvaniei, tara…

design interior

Transformarea simplă a locuinței: Creativitate de la Idei Simple

Căminul este sanctuarul nostru personal, locul unde ne refugiem pentru confort și liniște. Dar cum transformăm un simplu spațiu într-un cămin plin de căldură și personalitate? Idei…

Ungaria

Ungaria: cum se prezintă piața imobiliară în 2023

Piața imobiliară din Ungaria a fost într-o continuă evoluție în ultimii ani, influențată de factori precum creșterea economică, schimbările demografice și evoluția cererii și ofertei de locuințe….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *