Genți de damă potrivite pentru ținutele elegante 

Fiecare damă își dorește să aibă în garderoba ei accesorii perfecte pentru ținutele elegante. Pe site-ul Ilsedo.ro, vei avea la dispoziție o multitudine de modele, esențiale pentru evenimentele importante din viața ta.

Gențile pentru femei sunt accesorii care denotă personalitatea doamnei sau domnișoarei ce le poartă. Datorită capabilității poșetelor de a pune în lumina reflectoarelor orice ținută, reprezentantele sexului frumos consideră că niciodată nu sunt prea multe.

Ce genți de damă să alegi pentru ținutele elegante?

 • Geantă damă Aissa

Poate printre cele mai căutate modele pentru ținutele elegante și nu numai, este geanta Aissa. Aceasta are un lanț pentru a putea fi purtată simplu, în mână, dar și o baretă pentru umăr.

Dimensiunile ei sunt de 22 x 14 x 8 cm. Prin urmare, nu este o geantă mare. Însă, oferă spațiul necesar pentru depozitarea lucrurilor esențiale, având formă dreptunghiulară.

Materialul din care este confecționată este pielea ecologică. Aproape la fel de rezistentă ca și pielea naturală, această poșetă nu te va lăsa la greu niciodată.

Bareta este ajustabilă și detașabilă, iar cea tip lanț oferă un design modern care va atrage toate privirile. Culoriile disponibile sunt:

 • Roșul aprins;
 • Crem;
 • Negru;
 • Roz pastel.

Sistemul de închidere este realizat dintr-un capac cu capsă, numit push-lock. Compartimentarea este formată din două părți, perfectă pentru organizarea lucrurilor.

 • Geanta damă Ilsedo

Există o legendă urbană, care spune că niciodată nu sunt suficiente genți, dar tot odată sunt prea multe. Astfel, geanta de dame din piele ecologică Ilsedo, este accesoriul ce te va scoate din anonimat, oricând dorești să o porți.

Chiar dacă ai o rochie simplă, cu siguranță geanta Ilsedo o va completa. Este un accesoriu atractiv, realizat din piele ecologică, având o rezistență deosebită.

Datorită design-ului inovator, compartimentarea va cuceri inimile oricărei femei ce decide să o achiziționeze.

Fiind mai mare ca și sora sa, geanta Aissa, vei avea mult mai mult spațiu la dispoziție pentru depozitarea organizată a lucrurilor.

Mânerul este fix, iar compartimentarea este formată din două părți:

 • Un compartiment mare, ce se va închide cu un fermoar;
 • Unul exterior, special pentru telefonul mobil.

Cu această geantă, vei avea mereu la îndemână lucrurile esențiale, mai ales când vine vorba despre un eveniment special. Dimensiunile ei sunt de 43 x 13 x 29 cm. Culoarea disponibilă este roz.

 • Geanta damă Carrken

Geanta de damă Carrken este înlocuitoarea portofelelor. Modelul elegant al acesteia, îți va permite să o asortezi la orice ținută elegantă.

Va fi perfectăa pentru o nuntă, datorită dimensiunilor mici, dar totuși suficiente pentru lucrurile esențiale, precum telefonul și cardurile.

Ca și modelele anterioare, geanta Carrken este realizată din piele ecologică. Vine cu o baretă ajustabilă și detașabilă, oferindu-ți libertate necesară în alegerea modului de purtare a acesteia.

Pentru un astfel de model tip portofel, compartimentarea este ingenioasă:

 • 1 compartiment principal ce va fi închis cu fermoar;
 • 1 compartiment interior, tot închis cu fermoar, special pentru monede, bacnote și acte;
 • 1 compartiment separate pentru telefonul mobil.

Dimensiunile ei mici, de doar 18 x 4 x 11 cm îți vor oferi confortul și eleganța de care ai nevoie, indiferent dacă alegi să o porți pentru o ocazie importantă sau în viața de zi cu zi.

Related Posts

Alegerea ramei de ochelari în funcție de fizionomia ta

Alegerea ramei de ochelari în funcție de fizionomia ta

Ochelarii nu sunt doar o necesitate medicală, ci și un accesoriu de modă extrem de important. Cu toate acestea, alegerea ramei de ochelari potrivite poate fi o…

Hrana și aspectul părului

Hrana și aspectul părului: O legătură puternică

Părul nostru este una dintre caracteristicile noastre distinctive și, în același timp, una dintre cele mai sensibile la schimbările din stilul de viață și dieta noastră. Dacă…

Smart Casual

Stilul Smart Casual: ghid pentru bărbați

Stilul smart casual este una dintre cele mai versatile și populare alegeri de îmbrăcăminte pentru bărbați în lumea modei. Această combinație între aspectul elegant și cel casual…

Trucuri de înfrumusețare DIY din lumea întreagă

Trucuri de înfrumusețare DIY din lumea întreagă: cum să le faci și să le folosești

Frumusețea este subiectul de interes pentru mulți dintre noi, iar căutarea pentru produse și tehnici care ne pot ajuta să arătăm și să ne simțim mai bine…

croi de rochii pentru silueta clepsidră

3 tipuri de croi de rochii pentru silueta clepsidră – cum să te îmbraci pentru a-ți pune într-o lumină bună corpul

Silueta clepsidră este considerată una dintre cele mai dorite forme ale corpului feminin, caracterizată prin umeri și șolduri de aceeași lățime, talie subțire și forme voluptuoase. Femeile…

Cum să îți personalizezi blugii

Cum să îți personalizezi blugii cu accesorii, broderii sau picturi

Blugii sunt printre cele mai versatile piese de îmbrăcăminte din garderoba oricărui om modern. Cu toate acestea, pot deveni plictisitori în timp și uneori simțim că avem…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *